• Cap de afiș al zilei de luni la UEFA EURO 2020, meciul dintre Spania și Suedia, s-a încheiat cu scorul de 0-0.
  • Slovacia a devenit lider al grupei.
  • Spania a încheiat meciul cu o posesie de 75 la sută.

Cap de afiș al zilei de luni la UEFA EURO 2020, meciul dintre Spania și Suedia, contând pentru prima rundă a Grupei E, s-a încheiat cu scorul de 0-0, care face din Slovacia lider al grupei. Spania a încheiat meciul cu o posesie de 75 la sută.

Suedezii au cedat deliberat posesia încă din startul partidei, spaniolii având controlul mingii, pe alocuri chiar în proporție de 85%.

Primele ocazii importante ale meciului le-au aparținut ibericilor, Olme, Koke și Morata ratând rând pe rând ocazia de a deschide scorul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Suedia a fost la un pas de a marca pe contraatac, șutul lui Alexander Isak fiind deviat în bară de către un fundaș spaniol.

În ciuda dominării teritoriale categorice a Spaniei, tot suedezii au punctat la capitolul ocazii mari, Marcus Berg șutând foarte puțin pe lângă poartă, din interiorul careului, în minutul 63.

Luis Enrique a forțat pe faza de atac, împrospătând și suplimentând departamentul ofensiv, însă fără succes.

Asaltul final al ibericilor s-a soldat cu noi mari ratări ale lui Morata și Sarabia, care au eșuat în a fructifica din poziții ideale.

S-a încheiat 0-0, Euro 2020 consemnând prima remiză albă, remiză în urma căreia Slovacia, cotată cu a patra șansă în grupa E, conduce clasamentul, după prima rundă.

Spania va juca a doua partidă din grupa E în compania Poloniei, pe 18 iunie, la Sevilla, în timp ce Suedia întâlnește Slovacia, în aceași zi, tot pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.