• Golul victoriei, scor 2-1, a venit de la olandezul Wout Weghorst.
  • Echipa olandeză s-a reorganizat după golul inițial al lui Buksa.
  • Robert Lewandowski a stat pe banca de rezerve.

UPDATE

Echipa naţională a Sloveniei a încheiat la egalitate duminică, la Stuttgart, scor 1-1, cu echipa naţională a Danemarcei, în primul meci din grupa C a turneului final Euro 2024.

Danezii au dictat legea în primul sfert de oră şi au şi deschis scorul, în minutul 17, prin Christian Eriksen, care a primit în careu de la Jonas Wind. Cu acest gol, la 32 de ani şi 123 de zile, mijlocaşul de la Manchester United a devenit cel mai vîrstnic marcator al danezilor la un turneu final de Euro. Slovenii au reacţionat şi au fost mai prezenţi în atac, dar la pauză Danemarca a intrat cu avantaj de un gol.

Știre inițială

Polonia și Olanda ne-au oferit marea confruntare fotbalistică din a treia zi a Campionatului European de Fotbal din Germania. Selecționatele celor două țări au fost la egalitate până înainte de final când Weghorst a marcat pentru victoria Olandei.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Cum a fost meciul din această după amiază?

Meciul dintre Polonia și Țările de Jos a fost intens și plin de răsturnări de situație.
Ambele echipe au avut un joc ofensiv, spre bucuria spectatorilor din Volksparkstadion și a telespectatorilor. Polonia a deschis scorul în minutul 16 prin Buksa.

Țările de Jos au egalat prin Gapko în minutul 29. În repriza a doua, ambele echipe au avut ocazii de gol. Weghorst a înscris golul victoriei pentru Țările de Jos în minutul 82. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Țările de Jos, care conduc acum Grupa D.

Cei doi jucători care au ținut Olanda pe linia de plutire la ultima Cupă Mondială din Qatar 2020, Gapko și Weghorst, au fost din nou decisivi în primul meci al echipei olandeze de la Euro 2024. Golurile lor au răsturnat obiectivul inițial al Poloniei și îi plasează lideri pe oamenii lui Ronald Koeman. din grupa D.

Ce mai avem de văzut azi la Campionatul din Germania?

În acest moment se joacă deja Slovenia-Danemarca. Ian Oblak, portarul Atletico Madrid și al Sloveniei joacă primul său meci, într-un turneu major internațional.

Dar vedem și revenirea pe teren a lui Erisken, la o cupă EURO. Christian Eriksen tocmai a marcat, revine să joace un meci de cupă europeană, după ceea ce i s-a întâmplat pe 12 iunie 2021, la meciul cu Finlanda, când mijlocajul danez a suferit un stop cardiac. Datorită reacției rapide a colegilor și a medicilor, Eriksen a putut să-și salveze viața și iată că acum joacă.

În această seară, ultimul meci este mult așteptata confruntare între Serbia și Anglia, care joacă în această seară de la orele 22:00

Citește și