• Un succes al României sau chiar şi o remiză, le poate asigura tricolorilor prezenţa în optimi, în timp ce Belgia e obligată să câştige, dacă vrea să evite o nouă eliminare timpurie.
  • Runda a doua a meciurilor din faza grupelor continuă sâmbătă cu România–Belgia în prim plan, dar şi cu înfruntarea dintre Turcia şi Portugalia.
  • Victoria României împotriva Ucrainei a fost doar a doua la un EURO (D5 L10), în timp ce pentru Belgia a fost primul meci în ultimele nouă la Euro, în care nu a reuşit să înscrie.

UPDATE 23:35

Belgia înscrie al doilea gol.

UPDATE- Belgia a înscris un gol

Belgia a înscris un gol în minutul 2

ȘTIREA INIȚIALĂ

Runda a doua a meciurilor din faza grupelor continuă sâmbătă cu România–Belgia în prim plan, dar şi cu înfruntarea dintre Turcia şi Portugalia, într-una dintre cele mai interesante confruntări din Grupa F. În celălalt meci, Georgia înfruntă Cehia, în duelul învinselor din prima rundă.

Recomandări

LUI RISHI I-A SUNAK CEASUL
AVEM DATELE ALEGERILOR!
AVORTUL DIVIZEAZĂ AMERICA
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Selecţioner: Edward Iordănescu

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Puşcaş, 10. Hagi, 14. Olaru, 17. Fl. Coman, 22. Mogoş, 23. Sorescu, 24. Racoviţan, 25. Bîrligea, 26. Şut. Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).

Una dintre cele mai mari surprize ale primei zile a fost înfrângerea Belgiei în faţa Slovaciei în Grupa E. Echipa lui Domenico Tedesco şi-a creat numeroase ocazii, dar nu a reuşit să le finalizeze, antrenorul recunoscând chiar el: „Nu pot spune echipei multe lucruri pe care ar fi trebuit să le facă mai bine. [Am ratat] ocazii mari, iar golul marcat de Slovacia ar fi trebuit evitat”. Tedesco îl susţine pe atacantul Romelu Lukaku pentru a arăta o reacţie pozitivă împotriva României, adăugând: „Romelu ştie cum să marcheze goluri. El este foarte puternic mental şi îşi va reveni.”

„Suntem entuziasmaţi, dar trebuie să luăm meciurile pas cu pas”, a avertizat mijlocaşul Răzvan Marin. „Cred că 22 de milioane de români sunt fericiţi acum, cu siguranţă. Şi eu sunt fericit, dar trebuie să mergem mai departe”.

Victoria României împotriva Ucrainei a fost doar a doua la un EURO (D5 L10), în timp ce pentru Belgia a fost primul meci în ultimele nouă la Euro, în care nu a reuşit să înscrie.

Un succes al României sau chiar şi o remiză, le poate asigura tricolorilor prezenţa în optimi, în timp ce Belgia e obligată să câştige, dacă vrea să evite o nouă eliminare timpurie.

Cine face parte din Echipa Națională

1. Niţă – 2. Raţiu, 3. Drăguşin, 6. M. Marin, 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguş, 20. Man, 21. Stanciu-cpt.

Selecţioner: Edward Iordănescu

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Puşcaş, 10. Hagi, 14. Olaru, 17. Fl. Coman, 22. Mogoş, 23. Sorescu, 24. Racoviţan, 25. Bîrligea, 26. Şut

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).

Citește și