• Slovacia și Belgia sunt rivalele României în primele meciuri de la Euro 2024.
  • Belgia a pierdut meciul de astăzi de pe Frankfurt Arena împotriva Slovaciei.
  • Scorul a fost 1-0 pentru Slovacia, golul fiind marcat de Ivan Schranz.

Într-un rezultat șocant, Slovacia a obținut o victorie cu 1-0 în fața Belgiei, luni, pe Frankfurt Arena, în meciul din Grupa E, scrie The Athletic.

Ivan Schranz a furat din start lumina reflectoarelor după ce a marcat singurul gol al competiției în minutul 7.

Superioritatea Belgiei pe hârtie a fost evidentă, dar nu a reușit să își transforme ocaziile, care au venit din belșug. Romelu Lukaku s-a aflat de mai multe ori în poziții excelente de a marca în timpul confruntării, dar nu a putut să dea lovitura de grație.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Lukaku părea să se fi redresat după ce a marcat un gol în minutul 55. Cu toate acestea, un minut mai târziu, golul a fost anulat în urma unei verificări VAR, după ce reluările au arătat că Lukaku a fost doar în offside, în timp ce Onana a trimis mingea cu capul spre atacantul lui Inter Milano, la un corner executat de Leandro Trossard.

Echipa Belgiei părea să fi obținut în cele din urmă o amânare târzie, după ce Lukaku a trimis mingea în plasă în minutul 86. Dar o altă verificare VAR, a arătat că Luis Openda a comis o infracțiune înaintea golului. Astfel, cel de-al doilea gol al lui Lukaku a fost și el anulat.

Citește și