Euro 2024: Slovacia învinge Belgia cu 1-0 pe Frankfurt Arena

Într-un rezultat șocant, Slovacia a obținut o victorie cu 1-0 în fața Belgiei, luni, pe Frankfurt Arena, în meciul din Grupa E, scrie The Athletic.

Ivan Schranz a furat din start lumina reflectoarelor după ce a marcat singurul gol al competiției în minutul 7.

Superioritatea Belgiei pe hârtie a fost evidentă, dar nu a reușit să își transforme ocaziile, care au venit din belșug. Romelu Lukaku s-a aflat de mai multe ori în poziții excelente de a marca în timpul confruntării, dar nu a putut să dea lovitura de grație.

Lukaku părea să se fi redresat după ce a marcat un gol în minutul 55. Cu toate acestea, un minut mai târziu, golul a fost anulat în urma unei verificări VAR, după ce reluările au arătat că Lukaku a fost doar în offside, în timp ce Onana a trimis mingea cu capul spre atacantul lui Inter Milano, la un corner executat de Leandro Trossard.

Echipa Belgiei părea să fi obținut în cele din urmă o amânare târzie, după ce Lukaku a trimis mingea în plasă în minutul 86. Dar o altă verificare VAR, a arătat că Luis Openda a comis o infracțiune înaintea golului. Astfel, cel de-al doilea gol al lui Lukaku a fost și el anulat.

Exit mobile version