• Fanii Barcelonei sunt acum nerăbdători să facă presiuni pentru un duo ofensiv Yamal-Williams în timp ce trimit fonduri clubului catalan.
  • În vârstă de 22 de ani, extrema lui Athletic Bilbao a devenit o ţintă majoră de transfer pentru cluburile europene de top.
  • „Semnează Nico”, „Avem 100% nevoie de Nico” şi „Pentru Nico Williams” sunt câteva dintre comentariile care au însoţit donaţiile pe cele mai recente videoclipuri TikTok ale Barcelonei.

Fanii Barcelonei au contribuit cu sume simbolice de bani la contul oficial TikTok al clubului, în încercarea de a sprijini echipa din LaLiga să obţină semnătura atacantului Nico Williams.

În vârstă de 22 de ani, extrema lui Athletic Bilbao a devenit o ţintă majoră de transfer pentru cluburile europene de top, deoarece a fost unul dintre cei mai interesanţi jucători în cele şapte meciuri câştigate de Spania la Campionatul European.

Williams, care a marcat două goluri, inclusiv primul, în victoria cu 2-1 a Spaniei asupra Angliei în finală, a demonstrat un parteneriat promiţător cu atacantul Barcelonei Lamine Yamal, desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Fanii Barcelonei sunt acum nerăbdători să facă presiuni pentru un duo ofensiv Yamal-Williams în timp ce trimit fonduri clubului catalan, care s-a confruntat cu provocări financiare în ultima perioadă, relatează Reuters.

„Semnează Nico”, „Avem 100% nevoie de Nico” şi „Pentru Nico Williams” sunt câteva dintre comentariile care au însoţit donaţiile pe cele mai recente videoclipuri TikTok ale Barcelonei.

Potrivit Transfermarkt, valoarea de piaţă actuală a lui Williams este de 70 de milioane de euro, în timp ce presa spaniolă a relatat că Athletic a stabilit taxa de eliberare la 58 de milioane.

În ciuda bunăvoinţei fanilor Barcelonei, donaţiile, etichetate drept „recompense” pe TikTok, nu ar fi de mare ajutor pentru club, deoarece acestea variază între 5 cenţi şi un euro, reţeaua socială reţinând o mare parte din fonduri.

Barcelona, care a terminat pe locul al doilea în LaLiga şi a fost eliminată din Liga Campionilor în sferturile de finală în sezonul trecut, nu a transferat niciun jucător până acum în timpul ferestrei din vară.

Citește și