• Florinel Coman, jucătorul de la FCSB, s-a ales cu dosar penal
  • El a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe Autostrada Soarelui cu 165 km/h, fără permis de conducere valid
  • Gigi Becali, patronul FCSB, susține că Florinel Coman a obținut carnetul de conducere în Ucraina

Florinel Coman a fost prins pe Autostrada Soarelui în timp ce conducea cu 165 km/h, fără să dețină un permis de conducere valid.

Potrivit DigiSport, jucătorul de la FCSB a prezentat polițiștilor un act care părea să fie un permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii unui permis de conducere emis de autorităţile din România. După verificări, s-a dovedit că acesta nu era valid.

Pe numele lui Florinel Coman s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis de conducere.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Gigi Becali, patronul FCSB, susține faptul că jucătorul a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta este perfect valid în România.

„El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.