• Vincent „Jetman” Reffet a murit în timpul unui antrenament desfășurat în Dubai.
  • Francezul a devenit celebru pentru schemele aeriene pe care le făcea cu ajutorul unui jetpack și a aripilor din fibră de sticlă.

Vincent Reffet a murit în timpul unui antrenament în Dubai. Francezul avea 36 de ani și este renumit pentru zborurile sale deasupra Golfului și al Alpilor. Într-o precizare, Reffet a murit „în timpul antrenamentelor din Dubai”, dar nu a oferit alte detalii. O anchetă asupra morții este acum în curs, potrivit BBC.

„Vince a fost un sportiv talentat și un membru mult iubit și respectat al echipei noastre. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa și de toți cei care l-au cunoscut și au lucrat cu el”, se mai arată în declarația oficială.

Reffet a efectuat numeroase cascadorii de-a lungul carierei sale, inclusiv BASE-jumping de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. A devenit bine cunoscut pentru zborurile sale cu Jetman Dubai, creat de pilotul elvețian Yves Rossy. Echipamentul lui Rossy permite piloților grupului să zboare la viteze de până la 402 km/h.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

„Avem atâtea vise și viața este atât de scurtă”, declara Reffet într-un interviu de luna trecută.