• Anglia și Spania se confruntă în această seară la finala Euro 2024.
  • Ollie Watkins a trimis acasă Olanda în minutul 90.
  • Spania este favorită la ridicarea Trofeului Henri Delaunay.

Anglia și Spania se confruntă în această seară la finala Euro 2024 . Gareth Southgate i-a îndrumat pe englezi către finala Euro și locul I este din nou la îndemână, scrie The Standard.

Ollie Watkins a trimis acasă Olanda în minutul 90 pentru a-și asigura o victorie memorabilă în semifinală. Southgate s-a bucurat să-i privească pe Kobbie Mainoo, Marc Guéhi, Cole Palmer, Ollie Watkins, Ivan Toney și alții care se adaptează la viața de turneu. Nu a fost ușor. Anglia a avut un început neliniștit, Southgate nesigur în privința configurației mijlocie, a problemei cu partea stângă și a capacității echipei de a domina. Criticile au crescut și umilința a fost la maximum la meciul împotriva Slovaciei în optimile de finală.

Anglia a fost mai robustă de când a trecut la un sistem 3-4-2-1. Declan Rice are mai puțin spațiu de acoperit, iar Mainoo, care tratează mingea ca pe un prieten, a făcut o diferență uriașă de când i-a înlocuit pe Trent Alexander-Arnold și Conor Gallagher.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Dar Spania este favorită la ridicarea Trofeului Henri Delaunay. La Roja și-a rezervat locul într-o a cincea piesă de spectacol la Euro 2024, marți seară, după o victorie palpitantă cu 2-1 în fața favoriților dinaintea turneului, Franța.

Echipa lui Luis de la Fuente a rămas în urmă la Allianz Arena, după ce Kylian Mbappe l-a marcat pe Randal Kolo Muani pentru primul gol al lui Les Bleus din jocul deschis la Euro, dar acest avantaj a fost șters rapid datorită unei lovituri minune record. Lamine Yamal , în vârstă de 16 ani, i-a impresionat și un alt efort strălucit a fost făcut de Dani Olmo.

Spania vs Anglia este programată pentru un start de la ora 20:00 astăzi, duminică, 14 iulie 2024. Meciul va avea loc pe Olympiastadion din Berlin. Spania va primi un dublu impuls defensiv pentru finala de duminică, Robin Le Normand și Dani Carvajal revenind din suspendare.

Ei vor fi de așteptat să revină în locul lui Nacho Fernandez și al lui Jesus Navas, în vârstă de 38 de ani, acesta din urmă a suferit o perioadă groaznică împotriva Franței și a lui Mbappé și a plecat cu o lovitură în repriza secundă.

Citește și