• Jucătoarea clasată pe locul 127 în ierarhia WTA a făcut un nou meci bun pe zgura de la Paris.
  • Begu a eliminat-o pe Linda Noskova, ocupanta locului 29 WTA, în urma unui duel ce a durat o oră și 15 minute.
  • Pentru un loc în optimi va lupta și Ana Bogdan.

Irina Begu a obținut calificarea în turul trei la Roland Garros. Jucătoarea clasată pe locul 127 în ierarhia WTA a făcut un nou meci bun pe zgura de la Paris și a eliminat-o pe Linda Noskova, ocupanta locului 29 WTA, în urma unui duel ce a durat o oră și 15 minute.

Cele două se mai întâlniseră în anul 2023 la Indian Wells, iar atunci sportiva din Cehia a avut câștig de cauză. Pentru calificarea în turul al treilea, Begu va fi recompensată cu un cec în valoare de €158,000 și 130 de puncte în ierarhia WTA la simplu.

Pentru un loc în optimi va lupta și Ana Bogdan, cea care a trecut în turul secund de favorita numărul 20, Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-4, 6-4, după o oră și 40 de minute de joc. În urma acestui rezultat, Ana Bogdan a ajuns pentru a doua oară în carieră în turul 3 la Roland Garros, egalându-și cel mai bun rezultat în cadrul turneelor de Grand Slam. Singura dată când a mai reușit asta la Paris a fost în 2021. Ea a mai jucat în turul 3 și la Australian Open 2018 și Wimbledon 2023.

Recomandări

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MACRON?
CUM TE AJUTĂ PUBLIC SPEAKING LA JOB?
CUM VA FI VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CE SFAT LE DĂ BEZOS TINERILOR
A MURIT ILEANA STANA IONESCU
49 MIL. FRANCEZI SUNT CHEMAȚI LA URNE

Citește și