• Jannik Sinner a câștigat US Open 2024, învingându-l pe Taylor Fritz cu 6-3, 6-4, 7-5, devenind primul italian care câștigă acest turneu și obținând al doilea Grand Slam al său după Australian Open 2024.
  • Sinner a ajuns în semifinale la toate cele 4 turnee de Grand Slam din acest an.
  • La ceremonia de decernare a trofeului, Sinner a dedicat victoria mătușii sale, care se confruntă cu probleme de sănătate, exprimându-și recunoștința față de echipa și persoanele care îl sprijină.

Jannik Sinner a câștigat US Open 2024, învingându-l pe adversaul său, Taylor Fritz, cu 6-3, 6-4, 7-5. El este primul italian care câștigă acest turneu și al doilea Grand Slam al său după Australian Open 2024.

Sinner a ajuns în semifinale la toate cele 4 turnee de Grand Slam din acest an.

„Foarte mult, ultima perioadă a carierei mele nu a fost tocmai ușoară”, a spus Sinner. „Echipa mea care mă susține în fiecare zi, oamenii care îmi sunt aproape. Iubesc tenisul, mă antrenez mult pentru astfel de momente, dar în afara terenului există o viață. Aș vrea să dedic acest titlu mătușii mele, care are unele probleme de sănătate. Nu știu cât de mult o voi mai avea în viața mea. Mă bucur că încă mai pot împărtăși un moment pozitiv cu ea”, a declarat Sinner la ceremonia de decernare a trofeului.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Citește și