• Kateřina Siniaková și Tomáš Macháč au câștigat aurul la dublu mixt și s-au sărutat în ochii milioanelor de telespectatori.
  • Presa cehă scria că cei doi, în cuplu de 4 ani, s-au despărțit în iulie.
  • Huang Yaqiong, jucătoarea chineză de badminton medaliată cu aur, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Liu Yuchen.
  • Charline Picon și Sarah Steyaert, medaliate cu bronz la categoria 49er FX, au fost cerute în căsătorie de iubiții lor Mano și Pierre.

Una dintre cele mai convingătoare povești de dragoste din tenis se joacă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Tenismenii cehi Kateřina Siniaková și Tomáš Macháč au câștigat aurul la dublu mixt vineri seara, după care s-au îmbrățișat și s-au sărutat în ochii milioanelor de telespectatori. Katerina și Thomas erau în cuplu de cel puțin 4 ani. Doar că – după cum scrie presa ceha, cei doi s-au despărțit în iulie. Se pare că un vânt de romantism a invadat zilele acestea Parisul.

După meciul impresionant, în care i-au învins pe adversarii lor chinezi, cei doi au fost întrebați despre starea relației lor în timpul unei conferințe de presă, la care Macháč, în vârstă de 23 de ani, și-a dat ochii peste cap. „Aceasta este viața noastră personală”, a spus Siniaková, în vârstă de 28 de ani, râzând.
Macháč a adăugat: „Este un secret suprem”.

Siniaková a confirmat că, de fapt, s-au despărțit, dar a glumit că este doar pentru a se concentra pe aducerea aurului acasă. Mai târziu, ambii sportivi și-au împărtășit momentul lor special pe Instagram.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Huang Yaqiong, jucătoarea chineză de badminton medaliată cu aur la dublu mixt vineri, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Liu Yuchen, care o aștepta în fața camerelor cu un buchet de flori lucrate manual. Acesta din urmă s-a grăbit să îngenuncheze sub ochii uluiți ai sportivei și în direct la televiziunea chineză, „Te voi iubi mereu! Te căsătorești cu mine?”. Iar răspunsul a fost, evident, „Da!”

Citește și