• Mult-aşteptata mutare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost finalizată şi va fi anunţată săptămâna viitoare de câştigătoarea Ligii Campionilor 2023/24.
  • Mbappe a înscris 256 de goluri pentru PSG în 308 apariţii, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.
  • Kylian Mbappe a declarat că este mândru să plece de la Paris Saint-Germain cu „capul sus” după ce a câştigat sâmbătă finala Cupei Franţei.

Mult-aşteptata mutare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost finalizată şi va fi anunţată săptămâna viitoare de câştigătoarea Ligii Campionilor 2023/24.

Los Blancos, care a învins sâmbătă seară Borussia Dortmund cu 2-0 pe stadionul Wembley, va fi întărită în curând prin adăugarea superstarului francez Mbappe, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, care a declarat că toate documentele legate de transfer au fost „semnate, sigilate şi finalizate”.

Mbappe a anunţat în mai că nu va mai continua la PSG. Mbappe a înscris 256 de goluri pentru PSG în 308 apariţii, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Kylian Mbappe a declarat că este mândru să plece de la Paris Saint-Germain cu „capul sus” după ce a câştigat sâmbătă finala Cupei Franţei.

Citește și