• Kylian Mbappe a postat pe rețelele de socializare o înregistrare video în care își anunță oficial plecarea de la Paris Saint-Germain, jucătorul de 25 de ani părăsind clubul în urma unui transfer gratuit.
  • „Întotdeauna am spus că voi vorbi cu voi atunci când va veni momentul și astfel am vrut să vă anunț pe toți că este ultimul meu an la Paris Saint-Germain. Nu voi prelungi, iar aventura se va încheia în câteva săptămâni.
  • Mbappe s-a alăturat lui PSG de la Monaco în 2017 și a ajuns să joace în peste 300 de meciuri pentru club.

Kylian Mbappe a anunțat oficial că va pleca de la Paris Saint-Germain în această vară, atacantul urmând să se alăture echipei Real Madrid în urma unui transfer liber, scrie Mirror.

Într-un videoclip distribuit pe conturile sale de socializare, Mbappe a spus „Întotdeauna am spus că voi vorbi cu voi atunci când va veni momentul și astfel am vrut să vă anunț pe toți că este ultimul meu an la Paris Saint-Germain. Nu voi prelungi, iar aventura se va încheia în câteva săptămâni.

Voi juca ultimul meu meci la Parce des Princes, duminică. Sunt multe emoții, mulți ani în care am avut șansa și marea onoare de a fi membru al celui mai mare club francez, unul dintre cele mai bune din lume, care mi-a permis să ajung aici, să am prima mea experiență într-un club cu multă presiune, să cresc ca jucător fiind alături de unii dintre cei mai buni din istorie, să cunosc mulți oameni și să cresc ca om cu toată gloria și greșelile pe care le-am făcut.”

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE RACHETE CU PRIORITATE
CUM SE PEDEPSEȘTE CONSUMUL LA VOLAN?
ZF: CREDIT FIX SAU DOBÂNDĂ. CE ALEGI?
UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
7/10 INVESTITORI SUNT ATRAȘI DE ROMÂNIA
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE

Mbappe a continuat să le mulțumească tuturor jucătorilor, managerilor și membrilor staff-ului cu care a lucrat la PSG. El a anunțat, de asemenea, că următorul său club va fi în afara Franței, Real Madrid fiind marele favorit pentru a obține semnătura sa.

„Nu m-am gândit niciodată că va fi atât de dificil să îmi părăsesc țara… Ligue 1 (este un) campionat pe care l-am cunoscut întotdeauna, dar cred că aveam nevoie… de o nouă provocare după șapte ani”, a continuat el. „Este dificil și, bineînțeles, sunt câteva persoane cărora vreau să le mulțumesc înainte de toate, aceștia sunt fanii.

Știu că nu sunt cel mai demonstrativ jucător, nu am fost întotdeauna la înălțimea iubirii pe care mi-ați oferit-o timp de șapte ani, dar nu am vrut niciodată să trișez. Întotdeauna mi-am dorit să fiu eficient. PSG este un club care nu lasă pe nimeni indiferent. Putem să-l iubim sau să-l urâm.

Am ales să îl iubesc și am făcut-o timp de șapte ani, cu suișuri și coborâșuri, desigur, dar nu regret niciun moment de când am semnat cu acest club prestigios. Este un club pe care îl voi păstra în memoria mea toată viața”.

Mbappe s-a alăturat lui PSG de la Monaco în 2017 și a ajuns să joace în peste 300 de meciuri pentru club, marcând peste 250 de goluri în acest timp. El a ridicat șase titluri de campion al Ligue 1 cu PSG, precum și alte opt cupe interne.

Mbappe a ajuns în finala Ligii Campionilor 2020 cu PSG, dar a ratat câștigarea turneului, deoarece a suferit o înfrângere cu 1-0 în fața lui Bayern Munchen. Jucătorul de 25 ani a fost mult timp legat de o mutare la Real Madrid și se pare că giganții din La Liga sunt gata să obțină în cele din urmă omul lor în această vară.

Citește și