Kylian Mbappe spune că este un „vis devenit realitate” deoarece transferul său la Real Madrid a fost confirmat

Atacantul francez Kylian Mbappe spune că este un „vis devenit realitate” deoarece transferul său mult așteptat la Real Madrid a fost confirmat luni seară, scrie BBC.

Mbappe, în vârstă de 25 de ani, se va muta pe stadionul Bernabeu pentru o perioadă de cinci ani, atunci când contractul său cu Paris St-Germain va expira la 30 iunie.

Câștigătorul Cupei Mondiale și-a dat acordul verbal pentru a se alătura Realului în februarie și a anunțat în mai că va părăsi campioana Franței la sfârșitul sezonului.

„Nimeni nu poate înțelege cât de entuziasmat sunt în acest moment!”, a postat Mbappe pe Instagram.

El a adăugat: „Un vis devenit realitate. Atât de fericit și mândru să mă alătur clubului visurilor mele”.

Mbappe a ajuns la un acord cu Real până în 2029, câștigând 15 milioane de euro pe sezon, plus o primă de 150 de milioane de euro la semnarea contractului, care va fi plătită în cinci ani, și va păstra un procent din drepturile sale de imagine.

El părăsește capitala Franței în calitate de golgheter record al PSG, cu 256 de goluri de când a venit de la Monaco, sub formă de împrumut inițial, în 2017.

El a marcat 44 de goluri în 48 de meciuri în sezonul trecut și a fost cel mai bun marcator din prima ligă franceză în ultimii șase ani. La nivel de club, a câștigat șapte titluri în Ligue 1 – primul dintre ele cu Monaco, iar celelalte șase cu PSG – și a adunat patru medalii de câștigător în Cupa Franței.

Mbappe a câștigat Gheata de Aur la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, unde Franța a pierdut la penalty-uri în fața Argentinei într-o finală dramatică.

Citește și

Exit mobile version