• EURO 2024 începe mâine seara cu primul meci Germania – Scoţia.
  • Singura dată când tricolorii au trecut de faza grupelor a fost în 2000.
  • Cele 51 de meciuri vor fi disputate pe 10 stadioane din 10 orașe diferite ale Germaniei.

Mâine, în Germania începe EURO 2024. 24 de țări se vor lupta pentru titlul de campioană europeană. Știu că aștepți cu nerăbdare să vezi cele mai bune echipe și jucători ai Europei în acțiune pe cele mai mari stadioane din Germania.

EURO 2024 începe mâine seara cu primul meci Germania – Scoţia. Revenim și noi, după o pauză de opt ani la turneul final continental și ne aflăm la a șasea prezenţă, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. Singura dată când tricolorii au trecut de faza grupelor a fost în 2000, când au obținut și singura victorie la Europene, 3-2 cu Anglia. În cadrul turneului, opt echipe se califică în optimi din fiecare grupă, primele două clasate și cele mai bune patru echipe de pe locul trei. Cele 51 de meciuri vor fi disputate pe 10 stadioane din 10 orașe diferite ale Germaniei: Berlin, Munchen, Dortmund, Stuttgart, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Koln, Leipzig și Gelsenkirchen.

În afară de jucătorii din campionatul intern, selecționerul Edi Iordănescu a convocat alți trei fotbaliștI pentru EURO 2024: gruzinul Anzor Mekvabişvili de la Universitatea Craiova și albanezii Arlind Ajeti (CFR Cluj) și Nasser Aliji (FC Voluntari). Competiția adună echipe cu performanțe notabile în istoria EURO, promițând meciuri spectaculoase și momente de neuitat pentru fanii fotbalului european. Așteptăm cu sufletul la gura primul meci de mâine.

Recomandări

HACKERII LUI TRUMP
IOHANNIS ARE UNDĂ VERDE
IOHANNIS NU POATE CANDIDA CA INDEPENDENT
DISCUȚIILE CONTINUĂ
BIDEN CONVOACĂ SUMMIT PENTRU UCRAINA
PICHAI LANSEAZĂ ROBLOX PENTRU COPII

Citește și