• Medvedev a triumfat cu 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6, 6-3, pe un terenul central acoperit.
  • Deşi a pierdut tiebreak-ul setului al treilea, Sinner şi-a revenit în al patrulea şi a trimis meciul în decisiv.
  • Sinner, principalul favorit, a câştigat setul inaugural într-un tiebreak strâns.

 Daniil Medvedev, al cincilea favorit, l-a învins marţi pe numărul unu mondial, Jannik Sinner, într-o luptă dură în cinci seturi, pentru a ajunge în semifinalele turneului de la Wimbledon pentru al doilea an consecutiv.

La capătul unui meci cu răsturnări de situaţie şi pauze, Medvedev a triumfat cu 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6, 6-3, pe un terenul central acoperit.

Medvedev a pus capăt unei serii de cinci meciuri pierdute în faţa lui Sinner şi a răzbunat înfrângerea suferită în faţa italianului în finala Australian Open din acest an, când a irosit un avantaj de două seturi.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Sinner, principalul favorit, a câştigat setul inaugural într-un tiebreak strâns, după ce a salvat o minge de set, dar greşelile au început să se strecoare în jocul său şi, după ce a pierdut setul al doilea, a avut nevoie de tratament în afara terenului la începutul celui de-al treilea, deoarece se simţea rău.

Deşi a pierdut tiebreak-ul setului al treilea, Sinner şi-a revenit în al patrulea şi a trimis meciul în decisiv.

Medvedev a reuşit primul break şi s-a impus în patru ore, pregătindu-se astfel de o confruntare cu campionul în exerciţiu Carlos Alcaraz sau cu americanul Tommy Paul.

Citește și