• Jocul ar fi fost debutul lui Messi, în vârstă de 37 de ani, în MLS All-Star Game, după ce s-a alăturat lui Inter Miami în iulie 2023, după o carieră istorică în Europa.
  • Messi a fost listat printre jucătorii indisponibili pentru meciul de miercuri din Columbus, Ohio.
  • Messi are 12 goluri şi 13 pase decisive în primele 12 meciuri din 2024 pentru Inter Miami.

Lionel Messi de la Inter Miami nu va juca în MLS All-Star Game din această săptămână, a anunţat luni Major League Soccer, la opt zile după ce superstarul argentinian a părăsit finala Copa America cu o accidentare la gleznă.

Messi a fost listat printre jucătorii indisponibili pentru meciul de miercuri din Columbus, Ohio, care va pune faţă în faţă All Stars din MLS de la 18 cluburi de ligă cu talente de top din LIGA MX din Mexic.

Meciul ar fi fost debutul lui Messi, în vârstă de 37 de ani, în MLS All-Star Game, după ce a ajuns la Inter Miami în iulie 2023, după o carieră de excepţie în Europa.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

De opt ori câştigătora al Ballon d’Or, Messi are 12 goluri şi 13 pase decisive în primele 12 meciuri din 2024 pentru Inter Miami, fiind jucătorul care ajunge cel mai rapid să contribuie la 25 de goluri într-un sezon MLS.

Jocul ar fi fost debutul lui Messi, în vârstă de 37 de ani, în MLS All-Star Game, după ce s-a alăturat lui Inter Miami în iulie 2023, după o carieră istorică în Europa.

Messi, de opt ori câștigător al Ballon d’Or, are 12 goluri și 13 pase decisive în primele sale 12 meciuri din 2024 pentru Inter Miami, ceea ce îl face cel mai rapid la 25 de contribuții la goluri vreodată într-un sezon MLS. Miami este în prezent pe primul loc în clasamentul Supporters’ Shield pentru cel mai bun record din MLS cu 53 de puncte.

Messi și Suárez nu sunt singurele vedete din MLS care nu vor fi prezente, atacantul Cristian Arango de la Real Salt Lake – liderul campionatului la goluri în acest sezon – ispășind o suspendare de patru meciuri pentru încălcarea politicii anti-hărțuire.

Citește și