Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României, șochează: „Cineva mi-a propus 50.000 euro pentru o convocare”

Dezvăluiri șocante făcute de selecționerul naționalei de fotbal. Mirel Rădoi spune că i s-a propus suma de 50 de mii de euro ca să cheme un fotbalist la lot!

Antrenorul naționalei mari e în defensivă după ratarea calificării la EURO. Spune că e greu să faci treabă cu rezultate rapide când sistemul e greșit. A afirmat într-un interviu că încă mai există valize în fotbalul românesc. Una i-a fost propusă acum un an, când era selecționer la U21!

„Cineva a încercat… orecum. I-am zis ‘Sunt de acord pentru un jucător, îți iau banii, 50,000 de euro, dar în secunda doi poliția e la ușă!’. Au încercat să facă să ajungă la urechea mea că ar fi persoane în stare să-mi dea bani pentru anumite convocări. În sistemul ăsta ne-am învârtit”, a declarat Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Declarația lui Rădoi vine la o săptămână după ce a recunoscut că a închis ochii la cel mai celebru dintre cazurile valiza, cel al lui Gigi Becali.

„M-a durut ce a zis Gigi Becali (n.r – Becali i-a cerut plecarea de la națională). La cazul Valiza eu l-am luat pe NU în brațe. Apoi, eu și Olăroiu am fost singurii care am mers la el la pușcărie”, a mai spus Rădoi.

Exit mobile version