• Meciul va fi arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Marco Achmüller şi Christof Günsch.
  • În primele două partide din grupa din Liga Naţiunilor, România a învins cu 3-0 Kosovo şi cu 3-1 Lituania.
  • Mircea Lucescu a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că tricolorii” trebuie să învingă echipele mici.

Echipa naţională de fotbal va înfrunta sâmbătă seară, de la ora 21.45, pe AEK Arena din Larnaca, selecţionata Ciprului, în etapa a treia a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

Meciul va fi arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Marco Achmüller şi Christof Günsch, iar cel de-al patrulea oficial va fi Tobias Reichel, tot din Germania. Stegemann (39 de ani) a arbitrat săptămâna trecută duelul PAOK – FCSB (0-1).

El a mai arbitrat-o o dată pe FCSB, în noiembrie 2022, la Bucureşti, cu West Ham (0-3). De asemenea, el a fost cel ce i-a arbitrat pe tricolori în Bosnia şi Herţegovina, în iunie 2022, în deplasare, 1-0 pentru gazde.

Recomandări

A.I.-UL ÎȚI FURĂ LOCUL DE MUNCĂ
TRUMP CERE PROTECȚIE
ORBAN VS. LEYEN
GERMANIA AJUTĂ UCRAINA
VALOAREA TESLA SCADE
LESS IS BETTER

În primele două partide din grupa din Liga Naţiunilor, România a învins cu 3-0 Kosovo şi cu 3-1 Lituania.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mircea Lucescu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că tricolorii” trebuie să învingă echipele mici, de la nivelul la care se află în acest moment, pentru a putea face pasul către următorul nivel.

Este un meci important pentru noi, îl tratăm cu foarte multă seriozitate şi sper ca băieţii să fie mulţumiţi după meci. Sunt impresionat de relaţiile lor, de modul în care se comportă unul faţă de ceilalţi. Pe această bază trebuie să construim ceva în plus plecând de la un anumit nivel pe meritul lor şi al lui Edi Iordănescu, dar trebuie să facem un pas înainte, ca să ne batem cu marile echipe ale Europei şi să nu suferim. Noi nu am avut frică pe niciun stadion al Europei sau al lumii. Am dus fotbalul la cel mai înalt nivel şi toată lumea a apreciat lucrul ăsta. Nu s-a schimbat nimic, talentul jucătorului român este acelaşi, depinde cum îi educi, cum îi organizezi şi cum le ceri să facă performanţă. Sunt lucruri foarte importante, de aici pleacă totul”, a mai declarat Lucescu.

Citește și