• Numărul unu mondial a fost lovit din greșeală de sticla de apă în timp ce semna autografe după victoria din turul doi în fața lui Corentin Moutet, vineri.
  • Duminică, el s-a luptat cu greu să găsească un ritm împotriva lui Tabilo.
  • „Asta m-a afectat foarte mult”, a declarat Djokovic.

Novak Djokovic spune că s-a simțit afectat de urmările unei sticle în cap, după ce a fost lovit de o sticlă, în timp ce a fost învins în mod surprinzător la Openul Italiei de Alejandro Tabilo, scrie BBC.

Numărul unu mondial a fost lovit din greșeală de sticla de apă în timp ce semna autografe după victoria din turul doi în fața lui Corentin Moutet, vineri. Duminică, el s-a luptat cu greu să găsească un ritm împotriva lui Tabilo, chilianul având nevoie de doar 67 de minute pentru a câștiga meciul din turul al treilea cu 6-2 6-3.

„Asta m-a afectat foarte mult. După aceea am primit îngrijiri medicale, [și am trecut] printr-o jumătate de oră [până la] o oră de greață, amețeli și sânge”, a declarat Djokovic.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Inițial, sârbul a luat în derâdere incidentul atunci când a purtat în glumă o cască de biciclist la antrenamentul de sâmbătă, dar spune că acum va face alte scanări. „Am reușit să dorm bine, am avut dureri de cap. A doua zi, sau ieri, a fost destul de bine, așa că m-am gândit că este în regulă. Poate că este OK, poate că nu este”, a adăugat el.

„Felul în care m-am simțit astăzi pe teren a fost complet ca și cum un alt jucător a intrat în locul meu. Pur și simplu nu avem ritm, nu avem tempo, nu avem niciun fel de echilibru la nicio aruncare. Este un pic îngrijorător.”

A fost prima victorie din carieră în fața unui adversar clasat în top 10 pentru Tabilo, care ocupă locul 32 în lume. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost dominant pe tot parcursul meciului, rupând serviciul lui Djokovic de patru ori și nu a cedat nicio minge de break.

Citește și