• Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal – EURO 2024 după ce a fost învinsă de echipa Olandei.
  • Peste 90% dintre români sunt mulțumiți și foarte mulțumiți cu parcursul reușit de echipa națională de fotbal la turneul european din Germania.
  • Cea mai mare susținere a românilor merge către Spania.

Au mai rămas doar patru în cursă la Campionatul European de Fotbal din Germania, acolo unde „Careul de Ași” este complet – acum că Anglia și Olanda și-au asigurat biletele în semifinale. Însă întrebarea este pe cine susțin românii, după ce „tricolorii” au părăsit competiția?

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Peste 90% dintre români sunt mulțumiți și foarte mulțumiți cu parcursul reușit de echipa națională de fotbal la turneul european din Germania, pe care tricolorii l-au părăsit abia în optimi.

Recomandări

CIOLACU, DESPRE AVORT
SAFIEDDINE A FOST UCIS
ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
VACCIN PENTRU CANCER
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ

Cea mai mare susținere a românilor merge către Spania. Pe locul doi se află Germania. Deși majoritatea specialiștilor credeau că Spania și Germania urmează să fie finala acestui campionat, situația din grupă a fost ca cele două să joace sfertul de finală.

Spania a trecut mai departe, iar 22,37% dintre români. Jumătate din tabloul de la EURO este în primele patru preferințe ale românilor.

90,09% dintre români s-au declarat mândri de țara lor după rezultatele de la EURO 2024, în timp ce 6,91% consideră că nu există nicio schimbare.

Citește și