Pe cine susțin românii la EURO? Spania se află pe primul loc

Au mai rămas doar patru în cursă la Campionatul European de Fotbal din Germania, acolo unde „Careul de Ași” este complet – acum că Anglia și Olanda și-au asigurat biletele în semifinale. Însă întrebarea este pe cine susțin românii, după ce „tricolorii” au părăsit competiția?

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Peste 90% dintre români sunt mulțumiți și foarte mulțumiți cu parcursul reușit de echipa națională de fotbal la turneul european din Germania, pe care tricolorii l-au părăsit abia în optimi.

Cea mai mare susținere a românilor merge către Spania. Pe locul doi se află Germania. Deși majoritatea specialiștilor credeau că Spania și Germania urmează să fie finala acestui campionat, situația din grupă a fost ca cele două să joace sfertul de finală.

Spania a trecut mai departe, iar 22,37% dintre români. Jumătate din tabloul de la EURO este în primele patru preferințe ale românilor.

90,09% dintre români s-au declarat mândri de țara lor după rezultatele de la EURO 2024, în timp ce 6,91% consideră că nu există nicio schimbare.

Exit mobile version