• A fost prima victorie a lui Norris care vine cu pole și fără safety car pe toată durata cursei.
  • Alături de pilotul McLaren s-au aflat pe podium: Max Verstappen, pe locul II (la peste 20 de secunde de primul loc), și Charles Leclerc, pe locul III.
  • Magnussen pleacă de pe linia boxelor, în urma modificărilor aduse de echipa sa motorului monopostului pe care îl pilotează.

Lando Norris s-a impus în Marele Premiu al Olandei, cursa de casă a campionului mondial Max Verstappen. A fost prima victorie a lui Norris care vine cu pole și fără safety car pe toată durata cursei. Alături de pilotul McLaren s-au aflat pe podium: Max Verstappen, pe locul II (la peste 20 de secunde de primul loc), și Charles Leclerc, pe locul III.

Alex Albon, descalificat după calificările Marelui Premiu al Ţărilor de Jos. Decizia a fost luată după ce s-a contatat că podeaua monopostului Williams nu este conformă. Deși în calificări a obținut locul VIII, în cursa de astăzi a plecat din spatele grilei.

Magnussen pleacă de pe linia boxelor, în urma modificărilor aduse de echipa sa motorului monopostului pe care îl pilotează.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA

În ciuda unui start ratat, britanicul l-a depăşit pe olandez după un sfert din cursă şi apoi a demonstrat superioritatea maşinii sale, câştigând cu un avans mare, în timp ce Charles Leclerc a ocupat un neaşteptat loc 3.

Australianul Oscar Piastri (McLaren) a fost pe locul 4. Ferrari, în dificultate în ultimele săptămâni, a avut duminică o cursă reuşită, spaniolul Carlos Sainz terminând pe locul 5.

Citește și