• Evenimentele, programate iniţial pentru ziua de duminică, vor avea loc luni.
  • Întreruperea este un alt obstacol în eforturile orașului de a curăța râul pentru viitoarele înotări publice.
  • Probele vor avea loc luni, dacă testele suplimentare vor demonstra îmbunătăţirea calităţii apei.

Probele din cadrul triatlonului paralimpic au fost amânate din cauza calităţii apei din Sena. Evenimentele au fost amânate cu 24 de ore din cauza calităţii proaste a apei din râul Sena, anunță Sky News.

Toate cele 11 curse de triatlon ar fi trebuit să se desfăşoare duminică, dar ploile abundente de la Paris au alterat calitatea apei din Sena, a transmis World Triathlon prin intermediul unui comunicat.

Evenimentele vor avea loc luni, dacă testele suplimentare vor demonstra îmbunătăţirea calităţii apei.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

World Triathlon a confirmat amânarea după o întâlnire cu reprezentanții Paris 2024 și autoritățile franceze, duminică, la ora 3.30 dimineața.

„Paris 2024 și World Triathlon reiterează că prioritatea lor este sănătatea sportivilor și, în aceste condiții, evenimentele de Para triatlon nu pot avea loc astăzi”, a declarat grupul într-o declarație.

Ploile torențiale s-au abătut asupra capitalei franceze vineri și sâmbătă. Ploile abundente fac ca apele reziduale, cum ar fi apele uzate, și scurgerile să curgă în râu, ducând la creșterea nivelului de bacterii, inclusiv E. coli.

Întreruperea este un alt obstacol în eforturile orașului de a curăța râul pentru viitoarele înotări publice, una dintre cele mai ambițioase promisiuni ale Parisului înainte de a găzdui Jocurile Olimpice și Paralimpice din această vară.

Citește și