Rafael Nadal a recunoscut că este posibil să fi jucat la Roland Garros pentru ultima dată, după ce el și Carlos Alcaraz au fost eliminați la JO

Rafael Nadal a recunoscut că este posibil să fi jucat la Roland Garros pentru ultima dată, după ce el și Carlos Alcaraz au fost eliminați miercuri de la Jocurile Olimpice de dublu masculin. Echipa spaniolă a pierdut sfertul de finală de la Paris cu 6-2, 6-4 în fața americanilor Austin Krajicek și Rajeev Ram, favoriții nr. 4.

Nadal și Alcaraz, supranumiți „Nadalcaraz”, au fost unul dintre principalele subiecte de discuție la turneul de tenis de la Jocurile de la Paris, uimind mulțimile în primele lor două meciuri. Dar au dat greș în optimi în fața specialiștilor de dublu Krajicek și Ram.

Nadal, de 14 ori campion la Openul Franței, este imortalizat cu o statuie la Roland Garros. Nadal a coborât pe locul 161 în lume după o succesiune de accidentări și se confruntă cu întrebări neîncetate cu privire la viitorul său.

El a declarat, după înfrângerea dureroasă în fața lui Novak Djokovic în proba de simplu de la Paris, că va lua o decizie cu privire la viitorul său după Jocurile Olimpice.

Spaniolul – al doilea pe lista tuturor timpurilor în tenisul masculin cu 22 de Grand Slam-uri – a părăsit miercuri Court Philippe Chatrier aplaudat de toate cele patru părți ale stadionului.

Exit mobile version