• Nadal a precizat că următorul turneu la care va participa în acest an este Laver Cup.
  • El va face echipă cu Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev și Alexander Zverev, în încercarea de a cuceri trofeul pentru Team Europe.
  • Nadal și-a motivat decizia spunând că nu simte că ar putea să joace la cel mai bun nivel al său.

Rafael Nadal a spus că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Aproape de miezul nopții, ibericul a transmis pe rețelele de socializare că nu va participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Eliminat în turul 2 de pe tabloul de simplu masculin de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Nadal și-a motivat decizia spunând că nu simte că ar putea să joace la cel mai bun nivel al său, preferând astfel să rateze competiția de la New York.

Nadal a precizat că următorul turneu la care va participa în acest an este Laver Cup, unde va face echipă cu Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev și Alexander Zverev, în încercarea de a cuceri trofeul pentru Team Europe pentru prima dată după doi ani în care competiția a fost câștigată de Echipa Lumii.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

„Bună tuturor, vă scriu astăzi pentru a vă anunța că am decis să nu concurez la US Open în acest an, un loc în care am amintiri uimitoare. O să-mi fie dor de acele sesiuni de noapte electrice și speciale din NYC la Ashe, dar nu cred că aș putea să dau 100% de data aceasta. Mulțumesc tuturor fanilor mei din SUA, în special, o să îmi fie dor de voi și ne vom vedea altă dată. Mult succes tuturor la mereu uimitorul US Open! Următorul meu turneu va fi Laver Cup, la Berlin”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de X.

Citește și