• Nadal s-a confruntat cu accidentări în ultimele două sezoane și a jucat sporadic.
  • El participă la primul său turneu după o lună și jumătate în această săptămână la Bastad, Suedia.
  • Situat în prezent pe locul 261 în lume, jucătorul în vârstă de 38 de ani a ajuns pe lista de înscrieri de pe tabloul simplu grație clasamentului său protejat.

Rafael Nadal apare pe lista de înscrieri de la US Open. El se regăsește direct pe tabloul principal al competiției, datorită clasamentului protejat.

Totuși, asta nu înseamnă automat că va participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului. E nevoie de o confirmare din partea spaniolului.

Nadal s-a confruntat cu accidentări în ultimele două sezoane și a jucat sporadic.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

El participă la primul său turneu după o lună și jumătate în această săptămână la Bastad, Suedia, câștigând luni un meci de dublu alături de Casper Ruud, apoi învingându-l marți pe Leo Borg, fiul fostului jucător Bjorn Borg, la simplu.

Nadal a câștigat US Open de patru în carieră, cel mai recent în 2019, dar a fost nevoit să rateze turneul de anul trecut din cauza accidentării care l-a scos din circuit.

Situat în prezent pe locul 261 în lume, jucătorul în vârstă de 38 de ani a ajuns pe lista de înscrieri de pe tabloul simplu grație clasamentului său protejat.

Citește și