• „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”, a fost mesajul pe care l-a publicat Simona Halep pe rețelele de socializare.
  • Peste trei săptămâni, sportiva noastră e așteptată să revină la Hong Kong pentru turneul de 250 de puncte „Hong Kong Tennis Open”.
  • Marele obictiv al Simonei e să ajungă la un nivel cât mai bun la începutul anului 2025.

Simona Halep a fost învinsă de Anna Blinkova cu scorul de 6-2, 6-1, joi, în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, pentru care a primit un wild card. Halep a cedat în fața sportivei de pe locul 78 WTA după numai 67 de minute de joc.

„Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Mulțumesc Hong Kong-ului pentru primirea călduroasă!”, a fost mesajul pe care l-a publicat Simona Halep pe rețelele de socializare la câteva ore de la înfrângerea cu Blinkova. Peste trei săptămâni, sportiva noastră e așteptată să revină la Hong Kong pentru turneul de 250 de puncte „Hong Kong Tennis Open”.

Marele obictiv al Simonei e să ajungă la un nivel cât mai bun la începutul anului 2025, astfel că tot ce va face în acest final de an va fi cu bătaie lungă, către sezonul în care speră că va putea ajunge din nou să joace pe cele mai mari scene din tenisul mondial: „Dacă mă întorc, mă întorc pentru că îmi doresc să fiu din nou în Top 10″, a transmis Simona Halep cu câteva zile înainte de revenirea în circuit.

Recomandări

CÂȚI BANI STRÂNGE TRUMP?
HALEP E OPTIMISTĂ
„NU E O CATASTROFĂ!”
GEOANĂ CANDIDEAZĂ
UCRAINA RECRUTEAZĂ
AMENINȚAREA NORD-COREEANĂ

Citește și