• Partida a început echilibrat, Lituania deschizând scorul devreme.
  • România a profitat în urma unei lovituri libere bătute în zid de lituanieni, când Drăgușin a recuperat mingea și a inițiat cu mult curaj un contraatac.
  • Pentru România urmează meciul cu Kosovo pe 15 noiembrie, echipă aflată la trei puncte în spate.

Lituania – România 1-2 în UEFA Nations League. Naţionala de fotbal a României a obţinut a patra victorie consecutivă în Liga Națiunilor, după ce a învins Lituania cu 2-1 în deplasare, într-un meci din etapa a patra a grupelor.

Partida a început echilibrat, Lituania deschizând scorul devreme, printr-un penalty transformat de Kucys, în minutul 7. Elevii lui Mircea Lucescu au reacționat și, după ce s-au văzut conduși, au început să pună presiune pe adversari. Răzvan Marin a restabilit egalitatea (18’), transformând la rândul său un penalty, tot în urma unui henț. Astfel, cele două echipe au intrat la cabine cu 1-1.

România a profitat în urma unei lovituri libere bătute în zid de lituanieni, când Drăgușin a recuperat mingea și a inițiat cu mult curaj un contraatac. Fundașul a trimis mingea lui Dennis Man, care l-a asistat perfect pe Drăguș. Atacantul a finalizat elegant, aducând România în avantaj (65’).

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

Pe final, naționala a avut emoții, deoarece Lituania a atacat în serie, dar tricolorii au reușit să păstreze avantajul și pleacă de la Kaunas cu cele trei puncte.

Pentru România urmează meciul cu Kosovo pe 15 noiembrie, echipă aflată la trei puncte în spate.

Citește și