• România a devenit lider în grupa I după ce a învins pe teren propriu Andorra, cu 4 la 0.
  • Naționala României a fost susținută din tribune de 22.000 de ultrași cu adevărat uniți sub tricolor, cu medie de varstă de 12 ani.
  • Fiul regelui fotbalului românesc a înscris cu sut sec din marginea careului iar tribunele au explodat pur si simplu.

România a devenit lider în grupa I după ce a învins pe teren propriu Andorra, cu 4 la 0.

Naționala României a fost susținută din tribune de 22.000 de ultrași cu adevărat uniți sub tricolor, cu medie de varstă de 12 ani. Partida a fost una lejeră pentru tricolori, asa cum si era de asteptat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Nicolae Stanciu a deschis balul cu un gol superb care a speriat paianjenul din viclu în minutul 23. A venit apoi minutul 28, când Ianis Hagi a marcat primul gol dupa doi ani pentru echipa națională. Fiul regelui fotbalului românesc a înscris cu sut sec din marginea careului iar tribunele au explodat pur si simplu.

La pauza a fost 3 la 0 pentru Romînia, după ce Razvan Marin a marcat din penalty în minutul 44. Scorul final a fost stabilit de Florinel Coman, care a marcat primul gol din carieră la națională, după o acțiune superbă în trei, la care au contribuit Nicolae Stanciu și Ianis Hagi.

România a urcat pe primul loc în grupa I, după ce a profitat de pasul greșit al Elveției, care a reușit cu greu sa scoata un egal pe teren propriu, cu Belarus, scor 3 la 3.

Citește și: