• Mihai Chiruță este în finala B la simplu vâsle masculin, finală care stabilește locurile 7-12 la Jocurile Olimpice.
  • Vlad Stancu va intra în bazin în serii la 1.500 de metri liber masculin.
  • Naționala României de polo joacă ultimul său meci la Jocurile Olimpice contra Italiei.

Emoțiile cresc din nou pentru echipele României de la Jocurile Olimpice. Din nou canotajul este în prim-plan cu nu mai puțin de 3 finale, două pentru medalii. Cea a lui Mihai Chiruță la simplu vâsle masculin tocmai s-a încheiat.

La ce ne așteptăm astăzi de la românii noștri de la Jocurile Olimpice?

Finala lui Mihai Chiruță, care a terminat la egalitate pe primul loc cu reprezentantul Danemarcei, şase minute, 44 de secunde şi 83 de sutimi la 25 de ani. Debut la Jocurile Olimpice.

Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş și Victoria Ştefania Petreanu sunt fetele care au luat Aurul la 8+1 feminin la canotaj. Palmaresul echipei are 3 medalii de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Mergem și la băieți, care luptă și ei pentru medalie în finala 8+1. Mihăiţă Ţigănescu, Laurenţiu Danciu, Bogdan Băitoc, Constantin Adam, Marius Cozmiuc, Mugurel Semciuc, Florin Arteni, Florin Lehaci și Adrian Muntean au terminat pe locul 3 în recalificări pentru a ajunge în finală. Acolo nu suntem printre favoriți, însă băieții ne-au învățat să sperăm și să-i susținem de fiecare dată.

Ce mai avem astăzi? Calificări la 1500 de metri liber cu Vlad Stancu, cel care și-a revenit după Covid și rezultatul sub așteptări de la 800 de metri. Echipa de polo va intra ultima dată în bazin în fața Italiei.

O avem și pe Mădălina Amăistroaie la tir cu arcul și pe Ebru Bolat la yachting. Iar seara o încheiem cu finala la triplusalt feminin. Andreea Taloș, calificată de pe locul 9, are o misiune dificilă pentru medalie însă nimic nu e imposibil după cum ne-au arătat sportivii noștri la aceste Jocuri Olimpice.

Citește și