• Romeo juca la Brendford U23 și alege să se apuce de modelling.
  • Romeo Beckham a semnat cu o agenție de modelling din Paris.
  • Nicolas Popescu nu reușește să se impună la Farul Constanța.
  • Erling Haaland l-a depășit deja pe tatăl său, Alf-Inge.

Mingea nu se pasează din tată în fiu, nici cum vrea tata, nici cum vrea fiul. Milioane de fani sunt dezamăgiți de decizia momentului în familia Beckham. Fiul cel mare al lui David și al Victoriei, Romeo, s-a lăsat de fotbal la 22 de ani.

Romeo și-a început cariera la Londra, unde a făcut parte din academia din Miami, iar mai târziu, când Beckham a devenit proprietarul Inter Miami, a jucat pentru a doua echipă a clubului din liga MLS.

Romeo Beckham era legitimat la Brentford, club din prima ligă engleză, dar juca doar la echipa a doua și a refuzat propunerea clubului sa-si prelungească contractul. E mai aproape de cariera mamei – se face model. The Sun scrie că a semnat cu o agenție din Paris. Beckham Junior le calcă pe urme altor fii de fotbaliști care au vrut sa-si copieze tații, dar au eșuat.

Recomandări

ORBAN CANDIDEAZĂ
ROSIE A MURIT
CONTROL LA FRONTIERĂ
TRUMP E ATACAT
CE VREA ISRAELUL
UNDE SE ASCUND OLIGARHII?

Deși Romeo a decis să renunțe la fotbal și să urmeze o carieră în modă, nu va fi primul său contact cu industria și are deja multă experiență în domeniu. În trecut, el a fost model pentru Yves Saint Laurent și Vogue și chiar a semnat un contract în 2021 cu Puma pentru a deveni imaginea brandului sportiv.

Citește și