• Imagini în premieră cu Michael Schumacher vor fi difuzate într-un nou documentar.
  • Michael Schumacher a suferit răni devastatoare la cap în timpul unui accident de schi din Alpii francezi în 2013.
  • Septuplul campion mondial din Formula 1 a împlinit vârsta de 52 de ani pe 3 ianuarie 2021.

Imagini cu Michael Schumacher, după accidentul suferit la schi, în 2013, vor fi publicate, într-un documentar, la finele acestui an. Astfel, familia legendarului pilot de Formula 1 a decis să arate întregii lumi cadre cu Schumacher, după episodul nefericit din Alpi. Noul documentar sărbătorește viața pilotului, aceasta luptându-se în continuare cu recuperearea post-accident, potrivit Daily Mail.

Producția a fost amânată până la pandemia Covid-19, dar acum este „terminată”.

Familia Schumacher a susținut proiectul

Filmul va oferi imagini rare ale lui Schumacher din cariera sa și din ultimii ani, interviuri cu soția Corinna, fiul Mick, fiica Gina-Marie și tatăl Rolf. Schumacher nu a mai fost văzut în public de la un accident de schi în 2013. Atunci, germanul a suferit o leziune cerebrală gravă, iar starea sa a fost secretă.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Familia Schumacher a susținut filmul și se pare că ar fi oferit înregistrări private cineaștilor. „Schumacher” este opera documentariștilor germani Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons. Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher, a declarat: „Filmul descrie cariera impresionantă a lui Michael, dar și multe dintre fațetele omului complex.