• Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului din Hong Kong.
  • E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong”, a declarat Simona Halep înainte să primească invitația oficială.
  • Simona va avea parte de adversare redutabile la Hong Kong; pe listă se mai regăsesc Emma Răducanu, Leylah Fernandez, Wang Xi Yu și Yuan Yue.

Simona Halep se pregătește să revină pe terenul de tenis, pentru prima oară de la mijlocul lunii mai.

Anunțul a fost făcut chiar de organizatorii turneului la care tenismena română ar urma să evolueze în perioada imediat următoare. Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului din Hong Kong (China), care se va desfășura în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2024. 

Această decizie a asiaticilor (de a-i acorda un wildcard Simonei) a venit în contextul în care sportiva noastră a declarat că-și dorește foarte mult să evolueze la competiția din China și să revină pe terenul de tenis după o pauză de cinci luni.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul acum”, a declarat Simona Halep înainte să primească invitația oficială.

Simona va avea parte de adversare redutabile la Hong Kong; pe listă se mai regăsesc Emma Răducanu, Leylah Fernandez, Wang Xi Yu și Yuan Yue, Danielle Collins și Katie Boulter. Turneul va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, iar fostul număr unu mondial speră să obțină primele victorii după suspendare.

Citește și