• În clasamentul timpilor din cele două semifinale, România s-a clasat pe locul 4.
  • Româncele devin cel de al treilea echipaj al delegaţiei de canotaj calificat în finală.
  • În proba de simplu masculin, Mihai Chiruţă a încheiat pe locul trei în seria din sferturi şi s-a calificat în semifinalele probei.

Barca Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar ocupau abia al patrulea loc după primii 1.500 de metri şi au început atacul de final cu 250 de metri înainte de final, când au reuşit să depăşească toate bărcile şi să termine pe primul loc al celei de a doua semifinale, cu timpul de 6 minute, 51 de secunde şi 41 de sutimi.

În clasamentul timpilor din cele două semifinale, România s-a clasat pe locul 4.

Româncele devin cel de al treilea echipaj al delegaţiei de canotaj calificat în finală, după cele de patru rame şi opt rame cu cârmaci feminin.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

În proba de simplu masculin, Mihai Chiruţă a încheiat pe locul trei în seria din sferturi şi s-a calificat în semifinalele probei. Andrei Cornea şi Marian Enache au prins finala la dublu vâsle după ce au încheiat pe locul trei în prima serie din semifinale.

În total sunt 45 de canotori români calificaţi la Jocurile Olimpice şi un număr record de 12 echipaje, de la care toată lumea are mari aşteptări în ceea ce priveşte medaliile.

Echipajele de patru vâsle masculin şi feminin au încheiat mai jos în serii şi nu au reuşit să se impună în recalificări, astfel că vor evolua în finalele B din probele respective.

Citește și