• Radiş şi Bodnar au dominat clar şi cu calm întreaga cursă.
  • Ele au trecut primele linia de sosire, cu timpul de 6 minute, 48 de secunde şi 49 de sutimi.
  • Anterior, echipajul român alcătuit din Florin Enache şi Andrei Cornea s-a calificat în semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin, câştigând seria.

Canotoarele Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar s-au calificat sâmbătă, fără emoţii, în semifinala probei de dublu vâsle feminin de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, câştigând seria a treia de calificare, cu cel mai bun timp al calificărilor. 

În cursa desfăşurată la baza nautică Vaires sur Marne, aflată la 25 de kilometri de Paris, Radiş şi Bodnar au dominat clar şi cu calm întreaga cursă în cea de a treia serie de calificare şi au trecut primele linia de sosire, cu timpul de 6 minute, 48 de secunde şi 49 de sutimi, cel mai bun timp al calificărilor.

Anterior, echipajul român alcătuit din Florin Enache şi Andrei Cornea s-a calificat în semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin, câştigând seria.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Primul canotor calificat sâmbătă dimineaţă, în sferturile de finală, a fost Mihai Chiruţă, care a terminat primul, fără să forţeze, în seria a a doua, cu timpul de 6 minute, 51 de secunde şi 51 de sutimi.

Citește și