• O serie de celebrități printre care Lady Gaga, Ariana Grande, Tom Cruise, Anna Wintour și Snoop Dogg, au urmărit-o pe Simone Biles în timpul primei performanțe la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Simone Biles este considerată de mulți a fi cea mai mare gimnastă din toate timpurile (GOAT).
  • Biles a executat un exercițiu acrobatic la bârnă, un program energic la sol care a prezentat una dintre cele cinci abilități care îi poartă numele.

În timp ce Simone Biles încearcă să obțină o nouă medalie olimpică, un șir de celebrități de primă mână au urmărit-o, scrie BBC.

Septupla medaliată este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi de la Jocurile Olimpice, iar prima sa performanță în gimnastica artistică de duminică a atras celebrități de parcă ar fi fost Săptămâna Modei de la Paris.

Lady Gaga, Ariana Grande, Tom Cruise, redactorul-șef al revistei American Vogue, Anna Wintour, și Snoop Dogg au fost în mulțime pentru a o urmări pe gimnasta americană. Grande a stat cu Cynthia Erivo, cele două jucând împreună în viitorul lor film Wicked. Ei au fost văzuți salutând-o pe Wintour, care era cu regizorul australian Baz Luhrmann.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Mai sus în tribune s-a aflat cântărețul Nick Jonas, văzut stând de vorbă cu cântărețul John Legend și cu soția sa, modelul Chrissy Teigen. Actrița laureată a premiului Oscar Jessica Chastain a fost, de asemenea, la Bercy Arena pentru a o urmări pe Biles.

Biles este considerată de mulți a fi GOAT-ul gimnasticii feminine (cea mai mare din toate timpurile).

Și palmaresul ei considerabil de medalii (care include patru medalii olimpice de aur și 30 de medalii la campionatele mondiale) ar fi putut fi mai mare în perspectiva Jocurilor Olimpice din 2024, dacă nu ar fi fost cazul ei infam de „twistys” la Jocurile de la Tokyo. Biles a fost nevoită să se retragă din mai multe probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce a suferit un blocaj mental dezorientator și mulți s-au întrebat dacă va mai concura.

Revenirea ei pe scena Jocurilor Olimpice este o atracție majoră, iar Biles a răsplătit mulțimea cu o performanță uluitoare. Duminică, ea a intrat în Arena Bercy în aplauzele publicului, cu celebrități în tribune și o audiență globală de milioane de telespectatori.

Un exercițiu acrobatic la bârnă a precedat un program energic la sol, care a prezentat una dintre cele cinci abilități care îi poartă numele. Apoi, ea a dat marea ei săritură Biles II, dar a decis să nu încerce noua abilitate pe care o plănuiește la barele inegale.

A obținut un punctaj total de 59,566 pentru a ocupa primul loc în clasamentul all-around, cu trei subdiviziuni rămase de parcurs. Este greu de crezut că acest lucru se va schimba – acest scor ar fi câștigat ultimele trei Campionate Mondiale.

Citește și