• Comentariul său a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă care a urmat medaliei de aur cucerite marți de sportivele americane în proba de gimnastică pe echipe.
  • Ezitând, sportivele s-au uitat una la alta înainte ca Biles să intervină pentru a oferi un răspuns.
  • „OK, aici e lucru. Nu cred că avem bucătărie franceză adecvată în sat, așa cum ați putea mânca voi pentru că sunteți în afara satului”, a spus Simone.

Adăugându-se primelor critici cu privire la calitatea și cantitatea mâncării din Satul Olimpic, Simone Biles a dat un vot negativ ofertei franceze de acolo, spunând că sportivii ar trebui să iasă pentru a se bucura de „adevărata” bucătărie locală, scrie MSN.

Comentariul său a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă care a urmat medaliei de aur cucerite marți de sportivele americane în proba de gimnastică pe echipe, când un reporter le-a întrebat pe cele cinci gimnaste ce mâncau și dacă savurau mâncarea franceză.

Ezitând, sportivele s-au uitat una la alta înainte ca Biles să intervină pentru a oferi un răspuns.

Recomandări

23 DE ANI DE LA 9/11
A.I. ANALIZEAZĂ DEBATE-UL
TUNELURILE GROAZEI
E OFICIAL!
HARRIS VS. TRUMP
CINE A CÂȘTIGAT DEZBATEREA?

„OK, aici e lucru. Nu cred că avem bucătărie franceză adecvată în sat, așa cum ați putea mânca voi pentru că sunteți în afara satului”, a spus ea. „Pentru sportivi este un pic… mai sănătos”.

Colega de echipă Hezly Rivera a fost mai directă, dorind în mod clar să își spună părerea.

„Nu cred că este foarte bună, cel puțin ceea ce avem în sala de mese”, a spus tânăra de 16 ani. „Cu siguranță cred că mâncarea franțuzească este bună, dar ceea ce avem acolo, nu cred că este cel mai bun. Dar își face treaba”, a glumit ea.

Folosind cele peste 600 de tone de produse proaspete furnizate de Carrefour, firma de catering Sodexo este responsabilă de furnizarea a aproximativ 40.000 de mese pe zi pentru 15.000 de sportivi din Satul Olimpic.

Organizatorii promiseseră produse proaspete fabricate în cea mai mare parte în Franța, cu accent pe produsele locale și organice și mai multe opțiuni vegetariene. Criticile, inclusiv penuria de carne, au determinat organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris să răspundă cu o soluție.

Citește și