• Echipele au terminat la egalitate 3-3 la sfârşitul timpului regulamentar.
  • Camello a marcat în minutul 10 al prelungirilor şi a mai înscris un gol la final.
  • Spania s-a mobilizat în prima repriză, după ce Enzo Millot a deschis scorul pentru Franţa în minutul 12.

Spania a obţinut medaliile de aur la turneul olimpic de fotbal masculin după ce Sergio Camello a marcat de două ori în prelungiri şi a obţinut o victorie dramatică, 5-3, în faţa gazdelor din Franţa, într-o finală aprigă disputată, vineri, pe Parc des Princes.

Echipele au terminat la egalitate 3-3 la sfârşitul timpului regulamentar, dar Camello a marcat în minutul 10 al prelungirilor şi a mai înscris un gol la final pentru a aduce Spaniei primul său titlu olimpic din 1992.

Franţa a reuşit o revenire incredibilă după ce a fost condusă cu 3-1 şi a trimis meciul în prelungiri, Maghnes Akliouche reuşind un gol în minutul 79, înainte ca o revizuire VAR să acorde gazdelor un penalty pe care Jean-Philippe Mateta l-a transformat în minutele suplimentare de joc.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Spania s-a mobilizat în prima repriză, după ce Enzo Millot a deschis scorul pentru Franţa în minutul 12, marcând trei goluri în 10 minute pentru a se apropia de titlu, graţie unei duble a lui Fermin Lopez şi a unei lovituri libere superbe a lui Alex Baena.

Citește și