Team Romania – Echipajul de patru rame feminin s-a calificat direct în finala de la Paris 2024

Echipajul de patru rame feminin (W4-), format din Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş a obţinut duminică o calificare directă în finala probei de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

În seriile de calificare, sportivele române au obţinut locul secund, asigurându-şi calificarea directă în Finala A de joi.

Tot duminică, echipajul de patru rame masculin (M4-), format din Ştefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă şi Ciprian Tudosă, a obţinut locul 3 în serii şi va fi nevoit să evolueze în recalificări pentru un loc în finală.

În aceaşi sesiune, Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen au câştigat duminică seria de calificare din proba de dublu vâsle feminin categorie uşoară (LW2x) şi şi-au asigurat astfel calificarea directă în semifinale.

Roxana Anghel şi loana Vrînceanu au terminat tot duminică pe primul loc evoluţia din seria a doua a probei de canotaj de dublu rame feminin şi s-au calificat în semifinala competiţiei.

Florin Lehaci şi Florin Arteni, componenţii echipajului de dublu rame masculin, s-au calificat şi ei, tot duminică în semifinala probei, după ce au trecut pe locul doi în urma evoluţiei din serii, în competiţia disputată la baza nautică Vaires sur Marne.

Exit mobile version