• Dai 10.000 de euro pe săptămână, dar vacanţa ta e sigură pe iaht
  • Peste 14.000 de ambarcaţiuni sunt disponibile pentru închiriere în Grecia, Croaţia, Italia şi alte ţări
  • Poți închiria un iaht la prețuri ce variază între 1.500 şi 10.000 de euro pe săptămână
  • În prezent, pe apele europene sunt înregistrate peste 6 milioane de bărci

Muncești de dimineața până seara, aproape tot timpul anului… dar vrei ca măcar în vacanță să fii tu „boss-ul”. Așa gândește Robert, un antreprenor de 25 de ani. Îl pasionează ceea ce face, dar a păstrat ceva și pentru sufletul lui: călătoriile cu barca. Sunt evadarea lui din grijile cotidiene. Chiar acum planifică următoarea aventură: două expediții în Marea Neagră.

Robert, antreprenor: Eu le închiriez, în mod specific, pentru a fi aşa…puţin mai în legătură cu natura, să merg cu vântul, să mă bucur puţin de mare şi să scap puţin de toată aglomeraţia. Este mai mult o experienţă pe lângă toate cele, adică… mai mult decât să ajungi din punctul A, în punctul B, este pur şi simplu să te distrezi făcând asta.

Distracția asta îl va costa pe Robert cam 500 de euro pe zi. Ca el sunt mulți amatori de vacanțe pe valuri, iar platformele turistice profită…

Recomandări

AVEM DATELE ALEGERILOR!
TRUMP VS. BIDEN, CINE ARE DREPTATE?
CE SE ALEGE DE UK
AZI ÎNCEPE NEVERSEA
AZI SĂRBĂTOREȘTI ZIUA INDEPENDENȚEI SUA
BRIDGERTON E IARĂȘI ÎN TOP

Claudia Tocilă, reprezentant Vola.ro: Ne-am gândit să facem asta pentru că am simţit că există un potenţial pentru astfel de călătorii. Din punct de vedere al sănătăţii şi al contextului în care ne aflăm este una dintre vacanţele ideale în această vară.