• România e pe primul loc în grupă cu 3 puncte și golaveraj 3-0.
  • Cipru are 3 puncte, dar are un golaveraj de 1-0. 
  • La finalul partidei de la Priștina, Mircea Lucescu a ținut să precizezez că meritul pentru această victorie este și al lui Edi Iordănescu.

România s-a impus cu 3-0 după golurile lui Dennis Man (40′), Răzvan Marin (51′, penalty) și Denis Drăguș (82′). Pentru tricolori a fost primul meci din grupa 2 a Ligii C.

România e pe primul loc în grupă cu 3 puncte și golaveraj 3-0. Și Cipru are 3 puncte, dar are un golaveraj de 1-0. În celălalt meci al grupei, Cipru a învins Lituania cu 1-0.

După un început în care imnul României a fost fluierat de un stadion întreg, elevii lui Lucescu au trecut la cârma jocului şi au încercat poarta lui Muric prin Mihăilă (min. 7) şi Man (min. 13). Dennis Man a fost şi jucătorul care a deschis scorul, în minutul 40, după o acţiune personală, urmată de un şut de la 16 metri, la colţul lung. Tot Man i-a pasat coechipierului său de la Parma, Mihăilă, în minutul 44, dar şutul acestuia s-a dus în bară.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

La finalul partidei de la Priștina, Mircea Lucescu a ținut să precizezez că meritul pentru această victorie este și al lui Edi Iordănescu, dar și al altor foști selecționeri ai României care au lucrat cu jucătorii de acum, precum Mirel Rădoi sau Cosmin Contra.

Citește și