• Au marcat: Mihăilă (4), R. Marin (87 – pen), Mitriță (90) / Kucys (33).
  • Partida a început excelent pentru tricolori, Valentin Mihăilă deschizând scorul în minutul 4.
  • Un moment decisiv al meciului a fost adus de Ianis Hagi, care a obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 84.

Naţionala de fotbal a României a învins Lituania, cu scorul de 3-1, luni seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa C2 a Ligii Naţiunilor

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post.

Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

Un moment decisiv al meciului a fost adus de Ianis Hagi, care a obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 84. După un contact cu un adversar în careu, centralul a consultat VAR și a acordat penalty-ul, similar cu situația din meciul cu Slovacia de la EURO 2024.

În grupă, România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Citește și