• Novak Djokovic a venit cu probleme de sănătate la All England Club.
  • Sârbul a suferit în urmă cu o lună o intervenție chirurgicală la menisc, la Paris.
  • Tenismenul sârb va juca, la fel ca anul trecut, contra lui Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon.

Novak Djokovic îl va înfrunta pe Alcaraz în finala de la Wimbledon după ce l-a învins pe Lorenzo Musetti în semifinale cu scorul de 6-4, 7-6(2), 6-4. Acesta s-a calificat pentru a șasea oară la rând în finala turneului de la Wimbledon.

Tenismenul sârb va juca, la fel ca anul trecut, contra lui Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon, care anul trecut a fost câștigată de Alcaraz. Djokovic vrea să recupereze înfrângerea de anul trecut și i-a transmis adversarului său din finală că vrea neapărat trofeul anul acesta. Dacă Nole se va bucura de o victorie la Wimbledon, acesta va deveni cel mai în vârstă campion din istoria turneelor.

Novak Djokovic a venit cu probleme de sănătate la All England Club, după ce fusese nevoit să abandoneze în sferturi la Roland Garros. Sârbul a suferit în urmă cu o lună o intervenție chirurgicală la menisc, la Paris, iar prezența sa la Wimbledon a fost pusă sub semnul întrebării până pe ultima sută de metri.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Până în finală, sârbul nu a avut emoții, câștigând în trei sau patru seturi cele 5 meciuri. Acesta i-a eliminat, în drumul spre trofeu, pe Kopriva, Fearnley, Popyrin, Rune și Musetti, profitând în sferturi de retragerea australianului Alex de Minaur și ajungând fără să joace în careul de ași.

Citește și