• Capsula SpaceX Crew Dragon, aleasă de NASA pentru a-i aduce pe astronauții Suni Williams și Butch Wilmore înapoi pe Pământ, se apropie de Stația Spațială Internațională.
  • Deși nava SpaceX a ajuns fără probleme pe orbită, SpaceX a declarat ulterior că partea superioară a rachetei Falcon 9 a avut o problemă după ce s-a desprins de capsulă.
  • La bordul navei SpaceX sunt astronautul NASA Nick Hague și cosmonautul rus Aleksandr Gorbunov.

După ce călătoria lor de o săptămână s-a transformat într-o ședere de o lună pe Stația Spațială Internațională, doi dintre astronauții Boeing Starliner vor ajunge acum la bordul navei spațiale care îi va aduce acasă.

Capsula SpaceX Crew Dragon, aleasă de NASA pentru a-i aduce pe astronauții Suni Williams și Butch Wilmore înapoi pe Pământ, se apropie de Stația Spațială Internațională. Nava Starliner a fost considerată prea riscantă pentru echipaj, scrie CNN. SpaceX Crew Dragon va ajung pe Stația Spațială Internațională azi.

La bordul navei SpaceX sunt astronautul NASA Nick Hague și cosmonautul rus Aleksandr Gorbunov. Alături de ei se află două locuri goale, păstrate pentru ca Williams și Wilmore să le ocupe atunci când grupul se va întoarce pe Pământ anul viitor.

Recomandări

NOUL ȘEF HEZBOLLAH
TAIWANUL, ÎN STARE DE ALERTĂ
CUM TE AFECTEAZĂ VREMEA
CUM AR FI MURIT NAVALNÎI
POGACAR E CAMPION
ATACURI ASUPRA RUSIEI

Deși nava SpaceX a ajuns fără probleme pe orbită, SpaceX a declarat ulterior că partea superioară a rachetei Falcon 9 a avut o problemă după ce s-a desprins de capsulă.