• BBC scrie că tot mai multe companii se plâng că A.I.-ul nu le ajută.
  • Angajații unei companii de PR se plâng că au ajuns la burnout din cauza A.I.
  • A.I.-ul generativ a dus la stres și tensiune în echipă și task-uri rezolvate mai greu.
  • 96% dintre directorii executivi de top doresc să folosească instrumente cu A.I.
  • 77% dintre angajați consideră că instrumentele A.I. scad productivitatea.

La revedere cu Inteligența Artificială. ChatGPT, serviciile tale nu mai sunt necesare. Este mesajul care vine tot mai mult din zona de business.

BBC scrie povestea unei agenții de PR care spune că A.I.-ul duce la burnout. Ca să țină pasul cu concurența, a pus accent puternic pe folosirea ChatGPT. Rezultatul? Stres și tensiune în echipă, sarcini care durau mai mult după fiecare actualizare a software-ului care necesita un nou brief. Până la urmă, compania a renunțat și a lăsat folosirea A.I.-ul doar la cercetare.

Deși numărul companiilor care au îmbrățișat A.I.-ul în afacerile lor este ridicat, nu la fel se poate spune despre eficiență.

Recomandări

TENSIUNI ÎN GEORGIA
REGULILE LUI KYLIE JENNER
CÂINE SAU PISICĂ?
PROBLEME LA OSCAR
HOLLAND ANUNȚĂ SPIDERMAN
COMMONWEALTH VS UK

Un studiu efectuat în SUA, UK și Canada arată că deși 96% dintre șefii executivi spun că se așteptau la o creștere a nivelului de productivitate datorită tool-urilor cu A.I. – 81% dintre aceștia au concluzionat că ceea ce a crescut e de fapt numărul taskurilor pentru angajați, în ultimul an. Și angajații se plâng: 77% dintre ei spun că aceste tool-uri au dus la scăderea productivității lor și au crescut volumul de muncă.

Citește și