• A.I.-ul face treaba în locul tău.
  • Inteligența Artificială poate să-ți ofere recomandări personalizate în timp real pentru orice fel de nevoie.
  • Putem spune adio agențiilor de turism plictisitoare și bun venit vacanțelor tailor-made, planificate rapid și fără stres.

Turismul este pe punctul de a se transforma radical, asta datorită Inteligenței Artificiale. Acum nu trebuie să-ți mai faci griji că nu ajungi să vizitezi cele mai interesante destinații, A.I.-ul face treaba în locul tău. Mai nou, Inteligența Artificială poate să-ți ofere recomandări personalizate în timp real pentru orice fel de nevoie.

Până acum, planificarea călătoriilor însemna să te scufunzi în Google, sperând să găsești informații relevante. Dar A.I.-ul schimbă jocul complet. Imaginează-ți să ai un asistent de călătorie virtual care știe exact ce îți place. Profesorul Tobias Blask de la Universitatea de Științe Aplicate din Harz ne arată viitorul: un „travel buddy” A.I. care îți sugerează activități și destinații bazate pe preferințele tale anterioare. În plus, chatbot-urile alimentate de A.I. oferă asistență 24/7, conversațiile au un limbaj natural și îmbunătățesc serviciul pentru clienți. Așa că putem spune adio agențiilor de turism plictisitoare, și bun venit vacanțelor tailor-made, planificate rapid și fără stres.

Cum vor schimba chatbot-urile experiențele turistice?

Companiile de turism folosesc deja AI pentru a răspunde rapid întrebărilor prin chatbot-uri, lăsând timp personalului uman să se ocupe de problemele mai complexe. Uite, de exemplu, Consiliul Național de Turism al Germaniei se pregătește să lanseze influenceri virtuali. Practic niște personaje create de A.I. care să promoveze destinații într-un mod captivant.

Recomandări

NU SE TERMINĂ LUPTA
CE FACI ÎN WEEKEND LA PARIS?
IOHANNIS ARE UNDĂ VERDE
IOHANNIS NU POATE CANDIDA CA INDEPENDENT
ZELE MEETS TRUMP
DISCUȚIILE CONTINUĂ

A.I. nu se oprește aici. În Golful Lübeck din Germania, semafoarele de pe plajă monitorizează numărul de vizitatori și previn aglomerația. Sistemul oferă turiștilor experiențe plăcute și ajută autoritățile locale să înțeleagă mai bine comportamentul călătorilor.

Citește și