• Au fost alese cele mai frumoase 10 femei generate cu ajutorul A.I. pentru competiția anunțată în aprilie.
  • Printre avatarele alese se află și Aiyana Rainbow, generată prin LeonardoAI de un creator din România.
  • Aiyana Rainbow este „vocea acceptării LGBT, promovează iubirea și diversitatea în toate formele”.

Au fost alese cele mai frumoase 10 femei din lume…care nu există. Este vorba despre Miss A.I., competiția creatorilor de avatare. Au fost peste 1.500 de creații care s-au luptat pentru finală. Acolo unde a ajuns și Aiyana Rainbow, un avatar generat de un creator din România.

Ce știm despre această competiție?

A fost anunțată în aprilie și a generat un mare interes, dar și critici. Desigur, sunt multe voci care critică inițiativa pentru obiectificarea femeilor, însă rezultatul este acesta: peste 1.500 de avatare au intrat în luptă din întreaga lume. Există și un juriu dedicat, format inclusiv din două dintre cele mai cunoscute avatare A.I. din online, Aitana Lopez și Emilly Pellegrini. Desigur, creatorii lor sunt cei care judecă. Și s-a ajuns în finala la 10 finaliste din India, Franța, Brazilia, Bangladesh, Turcia, Maroc sau Portugalia. Și, desigur, din România.

Fiecare avatar A.I. are o personalitate creată special, pagini pe social media și deja mulți followeri. Luna aceasta vor fi alese cele mai frumoase 3 femei A.I. pentru ca marea câștigătoare să fie anunțată în cadrul unei gale live. Premiile totale din competiție sunt de 20.000 de dolari, dintre care 5.000 pentru câștigătoare. Iar creatorul din spatele ei va obține si o bursă de mentorat pentru a-și perfecționa abilitățile de generare de avatare A.I.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Ce știm despre Aiyana? Ce trăsături i-a creat cel care se află în spatele avatarului?

Aiyana Rainbow, după cum i-a fost ales numele, este un model A.I. care îmbrățișează diversitatea. Ea este descrisă în competiție ca fiind vocea acceptării comunității LGBT, promovând iubirea și diversitatea în toate formele. Ea susține o lume în care fiecare voce este auzită și apreciată. Creatorul ei folosește ChatGPT pentru răspunsurile pe care le oferă la întrebări și pentru descrierile de la fiecare postare. În ceea ce privește imaginile generate cu Aiyana și postate pe Instagram, creatorul din spate folosește programul LeonardoAI.