Ambasadorul SUA atacă Huawei: „China vrea să controleze poporul român”

Ambasadorul SUA atacă Huawei: „China vrea să controleze poporul român” Foto: Aleph News
  • Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: „Huawei este un braț corupt al regimului comunist chinez
  • 5G-ul ne va aduce lucruri mult mai importante: mașini autonome și control la un alt nivel
  • Cea mai bună aplicabilitate pentru 5G se referă la Internet of Things

Un nou atac al Americii la adresa Chinei, de data asta de la Bucureşti! Ambasadorul Statelor Unite, românul Zuckerman, taie şi spânzură!

„Huawei este un braț corupt al regimului comunist chinez și al sistemului său de securitate”, spune el, fără pic de diplomaţie.

Şi continuă, în acelaşi ton: „China comunistă vrea să controleze poporul român și România cu orice preț pentru câștigul personal – spionează, fură, minte și dă mită. Huawei România este doar un instrument din manualul de lucru al comuniștilor chinezi”.

1G ne-a permis să vorbim la telefon, 2G să trimitem mesaje, 3G ne-a adus online, iar 4G ne lasă să intrăm live pe Instagram de oriunde. Problema cu 4G este că nu mai face față.

Anual, traficul de internet se dublează

De fapt, nu are nimeni nevoie de 1Gbps pe telefon. 5G-ul ne va aduce lucruri mult mai importante: mașini autonome și control la un alt nivel. Imaginează-ți că ai un utilaj în Coreea de Sud pe care îl controlezi din România. Vom putea scoate oamenii din locurile periculoase, fără a întrerupe dezvoltarea.

Cea mai bună aplicabilitate pentru 5G se referă la Internet of Things care ne va ajuta să creăm orașe inteligente pentru a eficientiza traiul de zi cu zi. Adică, un control puternic a tot ceea ce ne înconjoară. De aceea nu este doar o miză economică, ci și una de securitate.

America interzice business-ul cu Huawei și vrea ca toți aliații să îi urmeze exemplul, inclusiv noi. China, prin intermediul Huawei, va strange datele noastre. Cel puțin asta zic americanii.

Potențialul 5G în România este estimat la 8,4 miliarde de dolari, dintre care 3,2 miliarde de dolari doar pentru operatorii de telecom. Va fi o revoluție industrială ce va crea 250.000 de locuri noi de muncă.

În România există un fel de 4G cu viteze mai mari ce este considerat 5G

Adevăratul 5G care are la bază 5 tehnologii complexe nu există și sunt șanse mici să vină prea curând. Este scump și ne lipsește infrastructura, dar și oamenii educați care să înțeleagă că 5G nu ne face rău, precum un preot din Craiova.

„Dacă se atacă libertatea omului şi se pierde libertatea de mişcare şi de manifestare a omului , este un lucru rău. Dacă aduce progres şi implementarea acestei tehnologii face ca lucrurile să meargă mai bine şi mai în folosul omului, eu nu văd să fie vreo problemă”, explică preotul Viorel Dică.

Tehnologia 5G poate să facă rău cum face, de exemplu, pentru că este aici, aproape de oraşul nostru, centrala de la Kozlodui. Centrala de la Kozlodui există, incidenţa bolilor de cancer este foarte mare şi nu zice nimeni nimic.